...He found you lost and guided you (93:7)

Friday, June 29, 2012

farewell girlfriends

bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum


Goodbye my friend it's hard to die 

When all the birds are singing in the sky 
Now that spring is in the air 
Pretty girls are everywhere 
Think of me and I'll be there ....


We had joy we had fun we had seasons in the sun 

But the hills that we climbed were just seasons out of time





------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 


"nikmat paling bahagia selepas nikmat Islam & Iman adalah memiliki sahabat yang soleh"
Saidina Umar al Khattab
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sahabat yang soleh ni camane ye? 
ermm saya tak reti nak cakap sape soleh dan sape tak
cumenye
dari my very own daif point of view..

sahabat soleh ni,
bila kite ajak lepak same2 or kalau dengan Tasnim ( myhead-mate) is DATElah..
we'll share thoughts ke or borak2 or what so ever yang in the end
ingat kembali kat Allah..

sahabat soleh ni,
die tak melihat benda or perkara lain yg ada pada diri kita utk dijadikan sahabat melainkan kerana Allah,
camane nak tahu kerana Allah?
sebab from what I experienced, kami saling nk jumpa,rindu - rinduan sebab untuk refresh kan diri dengan tarbiyah,ayat Al Quran,kisah2 Nabi,sal fiqah wanita ke...
you'll know when you have some sort of symbiosis relationship with someone
semua2 tu in the end utk ape? nak cari tambah ilmu, supaya kita taat kepada perintahNya dan jauhi laranganNya, so mesti kerana Allah !
siyes lah kalau saya tension2,emosi cam pelik semacam je, well yes gotta seek that serene from Allah but to find someone to talk,
I prior them most.

sahabat soleh ni,
we can burst to laugh,haha,hehe,kahkah in a very manner way,
in a way yang terjaga,and ended with istighfar..
I mean time tu it's just WE 
so can have FUN together as well

sahabat soleh ni,
ibaratnya if incase ade taik mata kt celah2 mata, die pun tolong tegurkan with hikmah
untuk jaga aib  kite depan org lain,samalah diibaratkan bila ada something wrong kat kite yang tak berapa nak elok,di tegur baek2 supaya kite tak ulang silap yang sama memanjang.
kaan Ain Shaari ( mysoul-mate) :)

sebenarnye banyak lagi lah spec sahabat soleh ni, but the bottom line is I HEART THEM :D
BG : bulatan gembira ku / beautiful girls

This is written straight from the bottom of my heart sobs sobs sobs. Girls, I highly appreciate all the time,knowledge,experience that we've been through this 3 years. Eventhough we're not in the same course or  room, but Allah had destined us to be friends in this very brief moment. huhu. alhamdulillah thank you Allah for this friendship. Ade hikmah on why kita kenal and berkawan agak "lambat" ataupun dapat spend masa sekejap je bersama. Actually, most of my precious friend I met always goes this way.  Dengan soulmate, Ain, setahun je bersama time asasi, pejam celik dah setahun then berpisah. Dengan Tasnim, kita start kenal time bulan puasa 2nd year. Dengan usrah-mate, (Bushra, Munirah, Didi, Dila, Maryam, Kiah, Nad, kak Dila), kenal time 3rd year, which is final year diorang! However, tapi sahabat baik yang paling singkat masa bersama is dengan Nur Syuhada. We've met at PLKN  5 years back. almost 3 months time only but till now we still keep in touch :) inshaAllah yakin lah, itu yang Allah kira terbaik untukku. Lama pendek sebuah perhubungan tidak menjadi ukuran how precious that friendship is but , what matters is how to preserve this relationship lillahita'ala so it'll last forever. Hoping that this wont be the last goodbye.
Thank goodness, a member of my usrah is making her way to pursue 2nd degree,at UMT again :) I pray for her easiness throughout the way, inshaAllah. Sahabat soleh is indeed important for a fragile me to stay on track. Couldnt agree less, that hidayah is within His will but a sahabat soleh is the mirror of His hidayah.  May Allah grant His Mercy and Bless upon all of my sahabat soleh and may we be our parents qurratu a'yun,amin :) my wishful thinking is we'll meet up one day, somewhere ,perhaps inshaAllah at masing-masing punya bekwoh  :)


satukanlah hati-hati kami mentaati MU


di mana kan ku cari ganti, yang serupa denganmu..
entry ini sangat girlish, khas for my girlfriends :)))))

Friday, June 8, 2012

I will always Remember You

bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum


When your world seems to be crumbling, remember that the Almighty will definitely come to your help. 

When your road seems to be closed, remember that the Almighty will open many more new roads.

When you are let down by those closest to you, remember that the Almighty never let's you down so make Him even closer. 

When you suffer a loss, remember that the Almighty rewards you upon your patience & endurance far more than what you have lost.



When you feel so lonely because everyone has left you, remember that the Almighty will never forsake you
.
When you have sinned SOOOO much, remember that the Almighty will forgive you if you repent truly & return to His Path.


When you get up every morning, thank the Almighty for giving you another chance to mend your ways before you finally meet Him.


When you are sad, remember that to look for the path of He who created you for He Alone can make you truly happy.


Praise Him for indeed All praise is due to the one who loves us so much that He always declares Himself Most Compassionate, Most Merciful!



- Mufti Ismail Menk -


2:152

~remember Me and I will remember you ~









p.s: alhamdulillah :) know what, my college application for final year was accepted! alhamdulillah wa syukurillah. mashaAllah, out of hundreds ( maybe thousands ...) of applicants, He choose me and seriously, pemilihan kali ni is so competitive . So I have to hold this "amanah" and appreciate this "gift". Lagi satu,bukan pe, sebab, saya ni, motor tak reti nak naek, apatah lagi kereta, so staying outside campus would be a bit .. hard lah. alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulillah. sayang Allah. 
Wajiblah aku memanjatkan kesyukuran, bukan dek Allah perlukan kesyukuran tu dari ku tetapi sebagai tanda aku,seorang hamba yg buat dosa sokmo, memanjatkan erti rasa berterima kasih dan bersyukur atas pemberianNya..
.