...He found you lost and guided you (93:7)

Friday, September 17, 2010

tata~

now playing : always be there (like de vid :))
by: abg Maher Zain

alhamdulillah, after approxm8ly 3 jam mengharungi perjalanan dari kota bharu kelantan ke terengganu,akhirnya selamat sampai ke markas tarbiyahku,UMT tcinta.although keadaaan dalam kerete agak kurang selesa, gara2 kepadatan (all 7 sibs,BIG ones, in a MPV !!..phew~) plus bagasi2,makanan2, miscellaneous stuff tapi ok la kan sekali sekala je kot naik ramai2 camnih.Lagipun dah lama kita satu keluarga xnaik kereta ramai2 camnih ^^,. Whats for sure, saya bakal dibuang di terngganu sementara familiku meneruskan perjalanan pulang ke kL..huhuhu. It happens all the time T_T. bye2 my dearest family. bye2 Jah,Najah,Sarah,Jay,mukhlis,kakak pasti merindui kamu semua..waaaa.

.
merindui berjumpa denganMu adalah sebenar2 kerinduan seorang hamba

dah2 la.enough with the taching scene,nak tak nak , memang kene stay pun kat UMT, tak kan nak sambung cuti lagi Perjuangan belum selesai Najwa. 5 sem lagi. Bukan pe, sebernarnya saya agak terkilan sebab dah 2 tahun saya tak  beraya kat kL.and there is no other place like home,believe me. walaupun rumah saya hanya sebuah pondok usang,berlantaikan tanah dan beratapkan langit, yet i miss it so badly.
Its ok Najwa,to earn great things always needed sacrifices. Yup3. and as a matter of fact, it is my mokayoh's greatest hope that  i will score well in my studies and be a good muslimah!InshaAllah.MOTIVATION2x desperately need u now.so dun manje2 and come'on najwa, lets begin with an end in mind for a better tomorrow!!! yay!!








p/s:nak je  gitaw kat mok yang kakak tak makan nasi pun malam td,sebab sume makcik2,pakcik2 kedai makan dpn umt nih tak nak puas lagi beraya.wa~


3 comments:

  1. sabar ye mum..perjuangan kembara menuntut ilmu belum selesai..sama2 kita doa mudah2an Allah permudahkan urusan p'belajaran kita..amin..

    ReplyDelete
  2. btol2 dlm bjuang pasti ade pgorbanan kan...inshaAllah mum same2 kite mdpt kjyaan cmerlang dsmping keberkatan Allah..

    ReplyDelete